Keizers ORGANIC PLANTS

Onze preiplanten

Biologische preiplanten

Wij hebben ruim 70 jaar ervaring met het opkweken van preiplanten voor professionele telers. En de laatste twintig jaar telen we uitsluitend biologisch. Om garant te kunnen staan voor de beste kwaliteit ligt onze focus voor 100% op biologische preiplanten.

Een krachtige Keizers-plant is de basis voor een gezond en hoogwaardig product

We kweken biologische preiplanten van topkwaliteit, van Nederlandse en buitenlandse rassen. Door te kweken in kassen, tunnels én buiten hebben we uitgebreide levertijden van week 9 t/m 31. Bekijk hier onze teeltkalender met de levertijden per ras.

Zo kweken wij Keizers-kwaliteit:

♦ Hoogwaardig biologisch zaaizaad
♦ Uniforme en zuivere rassen
♦ Hoog groeipotentieel in iedere plant
♦ Telen op een vruchtbare, fitte en levende bodem, onze grond is al 20+ jaar biologisch
♦ Planten met goede beworteling en vrij van ziekten
♦ Organische en dierlijke mest en bestrijding met natuurlijke vijanden
♦ De juiste handelingen uitvoeren op het juiste moment

Jouw planten vers en op tijd geleverd

Kwaliteit gaat over meer dan alleen de planten. Kwaliteit zit hem ook in de heldere communicatie, advies van experts, en stipte en verse leveringen. Indien gewenst zorgen wij voor zorgvuldig en gekoeld transport vanuit het centraal in Europa gelegen Noord-Limburg.

We hebben ruimschoots ervaring opgedaan met tientallen rassen. Ieder ras groeit het best in zijn eigen seizoen. Ook is het klimaat en de grondsoort van jouw situatie van groot belang. In de onderstaande teeltkalender vind je de plant- en oogstperiode van al onze rassen. 

Teeltkalender

In onze teeltkalender vind je plant- en oogstperiode van alle rassen die wij kunnen leveren. Door te kweken in kassen, tunnels én buiten hebben we uitgebreide levertijden* van week 9 t/m 31.

  • Marokko-teelt: week 9-17 
  • Kas-teelt: week 18-20
  • Tunnel-teelt: week 21-22
  • Buiten-teelt: week 23-31

Staat het ras van je voorkeur er niet tussen? Neem dan gerust contact op. Als het ras van jouw keuze aan onze kwaliteitsmaatstaven voldoet, dan kweken wij de planten graag voor je op. Je kunt onze teeltkalender ook downloaden, klik hiervoor op de onderstaande knop.

*Dit is een advies, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Ben je op zoek naar een ander ras? Of heb je een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gratis advies van één van onze teeltexperts.

Besteldata 

Telen zoals de natuur het ons geleerd heeft.